Svealandstak AB

Svealandstak är ett familjeföretag med 9 personer helårsanställda, ett lagom stort företag för att på ett personligt sätt hålla kontakten med våra kunder och leverantörer tycker vi. Våra takmontörer utgår ifrån Ilanda industriområde som ligger ca 1 mil norr om Karlstad, härifrån har vi ett bra utgångsläge såväl för centrala Karlstad, närliggande kommuner så som Hammarö, Grums, Karlskoga, Kristinehamn, Filipstad, övriga Värmland och Örebro trakten. Detta tillsammans med stora resurser där vi kan sköta hela materialhanteringen med egen kranlastbil, truck och avfallsstation så kan vi pressa priser då vi slipper köpa in dyra tjänster från andra företag.

Vi utför allt från små reparationer på privatbostäder till stora ny- och omläggningar på industrier, offentliga byggnader och hyresfastigheter. Inget tak är för stort eller för litet för oss. Är du orolig för att ditt tak kan behöva repareras eller bytas snart? Hör av dig så kommer vi förbi och tittar på det. Det kostar inget och du får veta om ditt tak behöver repareras, läggas om eller om det håller i många år till.

Regnbågen Förvaltning

Vi har byggt nya lokaler på Ilanda utanför Karlstad, Lokalerna är på ca 2400 kvm och är optimerade för oss samtidigt som vi hyr ut stora delar för att få så låga utgifter som möjligt, som i sin tur pressar priserna till våra kunder. Vår filosofi är att om de anställda trivs på sin arbetsplats så utför dom ett bättre jobb hos er kunder, vi har därför satsat på trivsel och det märks att de anställda blir kvar den där stunden efter jobbet och umgås mer privat. Det är även bra att ha ett ställe där alla träffas varje morgon och eftermiddag, det sammansvetsar gruppen väldigt bra.